MyTrip.com nějaké zkušenosti?
Tiez to tak tipujem. Ja som Trip letenky preletel naposledy vcera. Samozrejme verifikovane cez FR, takze Trip ma uz absolutne nezaujimal.
Vyhlada vam Trip.com letenky Ryanairu? Teraz som po dlhsom case skusil, a Ryanair to absolutne nenajde. Tak ci je chyba u mna.
Tak nenajde to ani Pelikan. Skyscanner najde, ale da odkaz iba priamo na aerolinku. Tak ci to nezatrhli vsetkym OTA plosne, lebo asi tych verifikacii mali hromady. Skoda, hlavne toho Tripu.
jde Vam tato stranka? potrebuju PNR a v emailu od nich mam jen cislo objednavky a jejich stranky nefunguji:(
Vetsinou Mytrip maji sve cislo objednavky a nekde (treba i mirne skryte) je tam uvedeno i PNR pro aerolinku. Zkus zapatrat. Kdyby problem pretrvaval, tak pak jen kontaktovat OTA Mytrip.
Vybavuju si, že jsem PNR vždy někde vyhrabal v jejich aplikaci, je to tam někde celkem skryté, rozklikával jsem podrobnosti o letu a někde to tam bývá...
bohuzel..prisel mi od nich jen jeden email kde je cislo objednavky a faktura..nikde PNR..a samozrejme jsou tam prokliky na spravy cesty ale web nefunguje..dekuji za rady, snad bude do zitra to fungovat:)
Ahoj, i při pojištění storna nevrací peníze zpět za zrušený let. Letecké společnost zrušila let sama od sebe, jak se to někdy stává, ale MyTrip vrátil pouze cca.20% z ceny celkem drahé letenky :(
Pokud to rušil dopravce, vrátí celou částku - maximálně svoje fee za administraci, zpravidla 40 eur. Pokud Vám vrátili méně, museli to nějak zdůvodnit. Napište jim a požadujte celou částku...
Ahoj, mam koupeno pres mytrip letenky, v rezervaci se to tvari jako ok, ale kdyz si je dam vyhledat pres Hainan nebo i pres skyscanner tak je to nenajde..nepredpokladam ze je vse vykoupene vcetne bussines. V Check my trip me to pri PNR nenajde, na Hainan airlins online chat se me nejde pripojit. Volal jsem na my trip, nejaky ind rikal ze rezrvace jsou ok. Je jeste nejaka moznost ujistit se? prece jen leti nas celkem hodne a je zvlastni ze z jinych mist v Evrope jdou koupit letenky a jen ta nase ne.
MyTrip miva Booking number a Order number.
Jedno z toho je PNR a druhe jejich interni cislo rezervace.
Zkus zadat a uvidis, jestli se rezervace u aerolinky zobrazi.
prave ze ne, ze je to rezervace pres treti stranu..ted jsem tam volal a vypada to ze Shenzhen - Osaka se bude rusit, ale ze daji vedet..takze super, 9 lidi z toho 5 deti, uz vse zabookovane, auto hotely..samozrejme se zrusenim zdarma. Ale spise ze ted jsou letenky o 10k na osobu drazsi a koupit to musime protoze druha cast me rodiny leti z Prahy a mame se setkat tam:)
tak nevim, nejdřív píšeš, že to máš koupený, a nevidíš u dopravce, a na konci, že to musíš koupit...nevim, jestli bych s tebou letěl na hromadný výlet, to vypadá dobrodružně :-)
nemuze to byt jen tom, ze aerolinka nezobrazuje lety koupene treti stranou?
sice to nebyl hainan, ale taiwanska china airlines, ale rezervaci z letusky to uspesne (a umyslne) odmitalo zobrazit.
treba je to stejny duvod.
Na infolince říkali že rezervace v pořádku ale segment Shenzhen-Osaka se bude rušit proto už se to nezobrazuje v systémech pro případnou koupi. Což byl pro mě spouštěč, chtěl jsem se podívat kolik to teď stojí a nebyl tam ani bussines:)tak jsem začal zajímat a ejhle:)chci se zeptat..aerolinka vrátí peníze nebo se nás nejdříve bude snažit dostat ze Shenzhenu do Osaky?protože z Bud do Shezhenu pořád budou létat..
Za jak dlouho je odlet?
Pokud více jak 14 dnů - měli by vám umožnit rebookovat na jiné jejich lety.
Pokud méně jak 14 dnů - měli by vás bookovat na earliest oppurtunity, případně na alianční partnery, pokud je mají
Jinak samozřejmě, že se při zrušení letu, dá vybrat vrácení peněz - buď za ovlivněný směr nebo celkově.
Až za měsíc..jen letím sám se trema detma a pak se mám s ostatníma setkat v Japonsku, tak,snad mě prehodi na něco jiného ze Shenzhenu do Osaky:)je možnost kdyby se ozvali požádat místo Bud změnit na Prg?i když zrušeny let je jen Shezhen - Osaka?
to jsou takový ty pořád se opakující otázky typu "líná huba"...dopravce tě musí přehodit na jiné lety (duty of care). Jestli ti k tomu umožní změnu místa odletu, na to tady těžko někdo bude mít kouli (věšteckou). Zeptat se můžeš vždycky, vyhovět ti nemusí.
Vidíš to jsem nevěděl ze ma povinnost tě přehodit.. myslel jsem ze může vrátit peníze do 14 dní před odletem a nebo přehodit na jiné lety..ze je to na něm.. dobře vědět.. dekuji:)
volba je explicitně na tobě (cestu tam ti kryje EU 261). Že si to nařízení někteří (zejména neunijní) dopravci můžou vykládat po svém, a EU s tím nehne, to už je další věc.
If your flight is cancelled you have the right to choose between reimbursement, re-routing or return. You are also entitled to assistance at the airport .